View unanswered posts | View active topics It is currently 24 Jul 2024, 21:13Reply to topic  [ 5 posts ] 
Forumregler - Läs igenom först! 
Author Message

Joined: 22 Jul 2002, 01:55
Posts: 1448
Location: Lund
Post Forumregler - Läs igenom först!
§1. Ljudbojen strävar efter att hålla en hög nivå och vill att forumet ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Forumets regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna.

§2. Vi förbehåller oss rätten att radera/redigera vilket meddelande som helst av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information. Du står som ensam ansvarig för innehållet i dina meddelanden, och genom din registrering styrker du att hålla Ljudbojen och dess medarbetare fria från ansvar från alla eventuella ärenden som kan uppkomma genom postandet av dina meddelanden.

§3. Vi förbehåller oss rätten att upphäva din registrering i forumet av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information.

§4. Att posta samma tråd/inlägg i de flera olika forumen är inte tillåtet då det finns ett syfte med uppdelningen av de olika forumen.

§5. Genom din registrering accepterar och förbinder du dig att att inte använda forumet för att posta material som medvetet är felaktigt, angrepp på person eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt eller stötande.

§6. När vi bedömer att en tråd spårat ur, kommer vi att stänga eller radera den, liksom eventuella nya inlägg i den aktuella saken. Verbal pajkastning hör inte hemma på Ljudbojen.

§7. Det är inte tillåtet att utan tillstånd annonsera på Ljudbojens olika forum genom kommersiell verksamhet. Musikinstrument, förstärkare, tillbehör skall utannonseras i Köpes/säljes/bytes-forumen för privat försäljning/byte. Produkter eller tjänster som utannonseras eller reklamförs genom inlägg i text (även profil och användarinfo) kan komma att raderas.

§8 "Falskskyltade" instrument, "replicas", lösa loggor/dekler avsedda för falskskyltning etc är inte tillåtna att handla via Ljudbojen. Att trådskaparen upplyser om att instrumentet är "falskskyltat" utgör inte en förmildrande omständighet utan det är fortfarande förbjudet att posta sådana annonser på Ljudbojen. Annonser där försäljningsobjektets ämnesrad och/eller beskrivning kan anses ge en felaktig, missvisande eller ej fullständig bild av försäljningsobjektet, kan komma att redigeras eller raderas av admin utan förvarning. Kör med öppna kort när du annonserar på Ljudbojen.

§9. Det är absolut förbjudet att "hänga ut" personer på Ljudbojen, varesig de är registrerade medlemmar eller ej. Att "hänga ut" avser utpekandet av en person. Det är förbjudet att peka ut enskilda användare såväl som att publicera personuppgifter. Affärstransaktioner som genomförs efter kontakt via t.ex. säljesforumen är privata och sker utanför Ljudbojen, så även eventuella tvister som följer av dessa! Om denna regel kan uppfattas ligga i konflikt med andra regler, gäller denna regel över de reglerna. Den som bryter mot denna regel kan komma att stängas av/bannas från forumet.

Finner du ett inlägg eller en tråd som inte har på Ljudbojen att göra, rapportera det då till admin@ljudbojen.com. Det gäller även frågor ang våra regler.

"Den som har flest prylar när han dör vinner!" Image


06 Feb 2005, 19:44
Profile WWW
User avatar

Joined: 11 Aug 2002, 23:12
Posts: 8908
Location: Linköping
Post 
En liten BUMP verkar vara på sin plats.

-------------
The church is near, but the road is icy. The pub is far, but we walk carefully.


03 Jan 2009, 14:53
Profile
User avatar

Joined: 11 Aug 2002, 23:12
Posts: 8908
Location: Linköping
Post 
Dags för en BUMP igen. Speciellt §4 och §8 verkar behöva en påminnelse ibland. [:)]

-------------
The church is near, but the road is icy. The pub is far, but we walk carefully.


26 Mar 2010, 09:38
Profile

Joined: 22 Jul 2002, 01:55
Posts: 1448
Location: Lund
Post Re: Forumregler - Läs igenom först!
BUMP

§9 har egentligen alltid tillämpats i praktiken, men tillkom nu som nerskriven paragraf

_________________
Image


27 Dec 2011, 20:31
Profile WWW

Joined: 22 Jul 2002, 01:55
Posts: 1448
Location: Lund
Post Re: Forumregler - Läs igenom först!
BUMP! § 8 och § 9 reviderade.

_________________
Image


28 Nov 2012, 23:51
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.