View unanswered posts | View active topics It is currently 21 Oct 2018, 02:56



Reply to topic  [ 10 posts ] 
Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte? 
Author Message

Joined: 19 Dec 2008, 13:01
Posts: 1201
Location:
Post Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Vad gör jag för fel?


27 Aug 2012, 13:53
Profile ICQ YIM WWW
User avatar

Joined: 11 Aug 2002, 23:12
Posts: 8908
Location: Linköping
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Får du nåt felmeddelande?


27 Aug 2012, 21:55
Profile

Joined: 19 Dec 2008, 13:01
Posts: 1201
Location:
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Nej.


27 Aug 2012, 22:07
Profile ICQ YIM WWW
User avatar

Joined: 06 Aug 2008, 19:35
Posts: 2265
Location: Sverige
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Jag testade, det funkar för mig. Filename -> Browse -> Add the file -> Submit.

Glömmer du händelsevis Add the file?


27 Aug 2012, 22:46
Profile

Joined: 19 Dec 2008, 13:01
Posts: 1201
Location:
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
När jag klickar på Add the file så kommer ett litet fönster upp där det står "Upload currently in progress". När jag sedan klickar på Submit så blir det i alla fall ingen bild uppladdad.

Tack för svar förresten!


27 Aug 2012, 23:01
Profile ICQ YIM WWW
User avatar

Joined: 15 Jan 2008, 22:13
Posts: 1836
Location: skaraborg
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
har du överskridit: max höjd bredd eller filstorlek

Felmedelandet är lite svårt att upptäcka
Attachment:
error.jpg
error.jpg [ 100.16 KiB | Viewed 2106 times ]

_________________
ralvejd@pc010:~$
Generalist, kan inget om allt


27 Aug 2012, 23:13
Profile

Joined: 19 Dec 2008, 13:01
Posts: 1201
Location:
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Jaaaaaaa och nej!

Den var mycket riktigt för stor men nu när jag har förminskat den får jag i alla fall upp "Upload currently in progress" när jag ska "Add the file" och när jag sedan "Submit" så finns bilden uppladdad men man måste klicka på för att kunna se den. Det står dock "Not downloaded yet".

Här: viewtopic.php?f=26&t=75951


27 Aug 2012, 23:36
Profile ICQ YIM WWW
User avatar

Joined: 15 Jan 2008, 22:13
Posts: 1836
Location: skaraborg
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
niknor wrote:
Jaaaaaaa och nej!

Den var mycket riktigt för stor men nu när jag har förminskat den får jag i alla fall upp "Upload currently in progress" när jag ska "Add the file" och när jag sedan "Submit" så finns bilden uppladdad men man måste klicka på för att kunna se den. Det står dock "Not downloaded yet".

Här: viewtopic.php?f=26&t=75951



ställ markören där du vill ha bilden

Välj bild i listbox om du laddat upp flera
tryck på Place inline


Attachments:
error2.jpg
error2.jpg [ 102.12 KiB | Viewed 2097 times ]

_________________
ralvejd@pc010:~$
Generalist, kan inget om allt
27 Aug 2012, 23:41
Profile

Joined: 19 Dec 2008, 13:01
Posts: 1201
Location:
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Tack för all hjälp men det funkar inte. Orkar inte hålla på mer just nu....


27 Aug 2012, 23:51
Profile ICQ YIM WWW
User avatar

Joined: 15 Jan 2008, 22:13
Posts: 1836
Location: skaraborg
Post Re: Lägga upp bilder som "Attachments", varför går det inte?
Jag förminskade och lade in bilden i din säljtråd

( den var sketa stor med bojen mått :lol: )

_________________
ralvejd@pc010:~$
Generalist, kan inget om allt


28 Aug 2012, 00:00
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 10 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.